Diverse leden van Blusgroep Avenhorn zijn eigenaar van een bedrijf.

Gilifix

Vanuit de praktijk geboren, een laserklem die met behulp van magneten een snelle en eenvoudige bevestiging van uw bouwlaser mogelijk maakt. Deze manier van bevestiging voorkomt het in de weg staan van de gebruikelijke statiefpoten.

http://www.gilifix.nl/

VDB Computers

VDB Computers is een bedrijf dat bijna 12 jaar actief is in het repareren en onderhouden van computer systemen. Wij onderscheiden ons van de reguliere Computer bedrijven doordat wij verregaande service verlenen. Tevens hanteren wij uiterst scherpe prijzen en tarieven. VDB Computers is een snel groeiend bedrijf wat zich op het gebied van I.C.T. begeeft.

http://www.vdbcomputers.nl

VoIP en Mobiel

VoIP Mobiel is een telecom-operator en leverancier van complete hosted VoIP oplossingen voor bedrijfstelefonie. VoIP Mobiel is actief in de zakelijke en particuliere markt.

VoIP Mobiel staat voor betaalbaar maatwerk in bedrijfstelefonie voor organisaties overal.

Bedrijven en instellingen zijn kritisch en veeleisend waar het hun bereikbaarheid betreft. Hiervoor hebben wij een innovatief, maar ook solide en flexibel VoIP platform ontwikkeld met een bijzonder hoge beschikbaarheid. Dit VoIP platform wordt door ons voortdurend verder ontwikkeld en uitgebouwd.

Historie

VoIP Mobiel is in 2006 opgericht in Avenhorn door Jeroen van den Boogaart Sinds 2012 zijn wij gevestigd in De Goorn. VoIP Mobiel heeft inmiddels een groot aantal partners en  zakelijk klanten in heel Nederland en daar buiten.

Partners

VoIP Mobiel biedt partners de mogelijkheid om in verrassend korte tijd aan hun klanten een zeer compleet en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan hosted VoIP diensten aan te bieden. Uiteraard ondersteund met alle expertise van de VoIP Mobiel medewerkers.

Klanten

Wil je klant worden van VoIP Mobiel? Bel of mail ons. Als klant van VoIP Mobiel word je door professionals van VoIP Mobiel geholpen. Zij kunnen je adviseren over de telefonieoplossing, de toestellen en kunnen alles op locatie installeren. Een zorg minder!

Team

Het team van VoIP Mobiel bestaat uit ondernemende professionals met een corporate achtergrond en veel kennis van internet-telefonie. Het managementteam bestaat naast oprichter Jeroen van den Boogaart uit  Daniel Vogelaar, Mark Mul, Harold Jonk, Elco de Vries, Bianca van Leeuwen.

http://www.voipenmobiel.nl

Verkeersschool Hoek Bouma

Verkeersschool Hoek Bouma is een multifunctioneel opleidingscentrum op het gebied van Verkeer, Transport en Logistiek. Er worden diverse opleidingsmogelijkheden aangeboden, zoals dag-, avond- en zaterdagopleidingen.

http://www.hoekbouma.com/

Loos Betonreparaties

Schuren / Frezen / Stralen / Egaliseren / Injecteren / Coaten  van betonvloeren.
Ook voor particulieren.

Heeft u vragen? neem contact op met:

Rene Giling
T. 0226-453025
E. rene@loosbetonreparaties.nl

Salesgroei

Wijnand Beemster verzorgt enthousiastmerende en motiverende presentaties tijdens bijvoorbeeld medewerkers en klantendagen of bij een introductie van een nieuw product.

http://www.salesgroei.nl/